“رستورانهای هندی و مکزیکی و مراکشی از قلم مسعود رمضانی”
بعد از دو قسمت که رستورانهای هندی و رستوران های مراکشی رو بهتون معرفی کردیم، میریم سراغ مکزیک، کشوری در امریکای شمالی ولی با غذاهای متفاوت و جذاب و البته خیلی تند و تیز.
خودتون رو آماده کنید چون قراره بیشتر از چیزی که تو هند و مراکش سوختیم، اینجا آتیش بگیریم.
آدرس فودهال یکی از معروفترین فودکورتهای پایتخته که میتونید با هر سلیقهای در اونجا غذا پیدا کنید. ولی ما قصد داریم غرفه مکزیکوسیتی رو بهتون معرفی کنیم که پر از غذاهای مکزیکی و باحاله.
پیشنهاد میکنیم تاکوی مکزیکوسیتی رو سفارش بدید و از خوردنش لذت ببرید. البته اگر معده مبارک با دوتا لقمه جمع و جور پر نمیشه پیشنهاد میکنیم یه تاکو بگیرید و به عنوان پیش غذا میل کنید تا معده مبارک برای بلعیدن پیتزاها و برگرها آماده بشه.
یه نکته خارج از مطلب هم بگم که قهوههای دمی آدرس فودهال رو نخورید چون اصلا خوب نیست و دان قهوه بی کیفیتی استفاده میکنن.

رستوران گارنی در خیابان مطهری هم جزو اون دسته از جاهاییه که میتونید توی لیست خودتون قرار بدید.
کیفیت غذاها آنچنان درجه یک و بالا نیست و در بازه متوسط رو به بالا قرار میگیرن و پیشنهاد ما اینه که اگر اینجا رو انتخاب کردید، بوریتور مرغ بخورید.
یه نکته منفی و خیلی عجیب هم اینه که در گارنی غذاها رو توی ظروف یکبار مصرفی آلومینیومی سرو میکنن و واقعا برامون سواله که یک رستوران چرا باید به این صورت سرویسدهی داشته کنه.


رستورانهای زنجیرهای چیپل، اسم و رسم زیادی در ارائه غذاهای مکزیکی به مشتریانشون دارند، مخصوصا شعبه اصلی اونها در خیابان اختیاریه جنوبی که آقای خوارز الموندو سرآشپز مکزیکی مدیریت آشپزخونه رو به عهده داره.
در اینجا هم میتونید لقمه سفارش بدید، هم اینکه پیتزای تند و تیز بخورید و به روح پدر مرحوم پپرونی درود بفرستید که از نظر تندی پیش این پیتزاها کم میاره.

و اما رستوران پانچو در سعادت آباد میتونه بهترین گزینه باشه. چه از نظر کیفیت غذاها و چه از نظر معماری و دکوراسیون داخلی شما رو با خودش میبره وسط مکزیکوسیتی، وسط کارتلهای مواد مخدر قرار میده. مثل جناب هایزنبرگ در سریال برکینگ بد.
آشپز این رستوران هم یک آقای مکزیکیه که میتونه با دستپختش شما رو کاملا غافلگیر کنه.
